BG 02 441 4633dobre-doshli@webfactory.bg

Бутикови сайтове

Уебфактъри реализира уеб дизайн концепции и предлага вече 17 години уеб базирани решения на своите клиенти. Имаме богат местен и международен опит в изработване на уебсайтове в различни направления, от презентационни страници и онлайн магазини, до направата на персонализирани изработки и поддръжане на софтуерни продукти.

Поемаме анагажимент да Ви предадем проекта в срок, бюджет и съобразно актуалните качестевени измерители откъм графичен дизайн и техническо изпълнение. Гарантираме чрез екипа си поддръжка и актуализация на проекта Ви в дългосрочен план .

Услуги

Предлагаме адаптивен уеб дизайн и изработка с отворен код на различни платформи. Решенията ни се състоят от концептуализиране и изработка на портали и магазини, до темплейтни решения и обща поддръжка. Внедряваме уеб системи за онлайн разплащания и доставка на продукти, както и други други уеб базирани услуги.

Можем да предадем добавена стойност на бизнеса Ви чрез консултиране с опит придобит на конкурентни пазари с прагматично и креативно мислене.

Разгледайте портфолиото ни или се свържете с нас по телефона чрез формата за контакт ако искате да получите повече информация за услугите ни.