BG 02 441 4633dobre-doshli@webfactory.bg

Резюме на Уебфактъри България

Уебфактъри България е уеб дизайн агенция с главно седалище в София.  Компанията е основана от Кос Ян Схаутен и предоставя вече 17 години услуги за разработка на уебсайт на своите клиенти в България, Холандия, Англия и САЩ. 

Синергията между Българските ИТ специалисти и Холандският мениджмънт екип е движещата сила на компанията. 
Изборът за България като дестинация не е главно заради по-ниските нива на заплащане на ИТ специалисти, а заради високия потенциал, който сериозните кадри, излизащи от Българското Висше техническо образование, притежават.

Графичния дизайн, представен от дизайн отдела на Уебфактъри, намира пресечната си точка, в която креативността на таланта и прагматизма на бизнеса успяват да се слеят и допълнят, така че резултата от тази колаборация да е не просто работещ продукт, а интуитивен продукт, който се управлява с удоволствие и лекота.

През годините екипът на Уебфактъри е реализирал стотици проекти, които можете да разгледате в портфолиото ни. Български - Англииски - Холандски проекти.

Компанията високо оценява личната мотивация и стратегията за развитието на човешкия потенциал, набляга на креативното и свободно мислене, съчетано с чувство за отговорност и удовлетворение от работата.