02 441 4633info@webfactory.bg

latest projects

Основният екип на SLEAZY STUDIO се състои от 15 професионалисти, преминали през специално обучение. 80% от екипа са специализирани в PR мениджмънт и маркетинг. Останалите 20% са заети в основното производство. Студиото организира и финансира периодично специални курсове за обучение на различните звена от екипа с цел поддържането на високо ниво на тяхнта креативност и компетентност. Това позволява на SLEAZY STUDIO да бъде винаги адекватно на изискванията на динамичния български пазар, както и успешно да реализира своите идеи за цялостната визия на клиентите си.


Ако имате своите въпроси към нас?

Ако съмнения как трябва да изглеждате?

Ако се съмнявате с какво да комбинирате нашите модели или къде е най-подходящо да ги демонстрирате (употребявате),
ни се обадете: 0886 11 53 61 или ни пишете на order@dd-bespokestudio.com

Plesio »

2016-09-19

За Плесио Компютърс разработихме онлайн магазин който облсужва клиентите им в цяла България. Специално внимание беше насочено към сигурността при електронната търговия която се извършва чрез сайта и е ключов аспект с който се изгражда доверие в пазаруването онлайн. Високото ниво на обслужване и консултиране което екипът на Плесио предлага в магазина вече е възможно и чрез уебсайта, където клиентите могат да поръчат продукта, да изберат начина на доставка, да платят директно с кредитна карта или някой друг разплащателен метод (Epay, Ebg.bg) или да изберат финансиране чрез онлайн кредит от ТБИ.

Повече информация относно изгражането на вашият онлайн магазин? Свържете се с нас 

Sofia Vape »

2016-07-18

Електронни цигари, консумативи 

ие сме нова компания за електронни цигари с онлайн магазин www.sofiavape.com и магазин за продажби на дребно в центъра на София на адрес ул.”Уилям Гладстон” №32.

НАШЕТО КРЕДО е да доставяме на нашите уважаеми клиенти най-висококачествени продукти на конкурентни цени!!!

Затова ние представяме някои от най-добрите световни марки за никотинови течности (E- LIQUID), такива като FIVE PAWNS, HALO, COSMIC FOG, AMMO PARIS, както и стартови комплекти (vape starter kits) на JOYETECH, ELEAF,KANGER TECH, висококачествени атомайзери, разнообразна колекция от електронни модове на JOYETECH,ELEAF,WISMEC и механични модове с най-високо качество на MECHANO MODS.

В магазина ни за продажби на дребно на ул. ”Уилям Гладстон” № 32, който се намира в центъра на града,

Уважаемите ни клиенти имат възможността да опитат никотиновите течностите, преди да ги купят!!!

И всичко това на изключително атрактивни цени!!!

Изпращаме продуктите си чрез SPEEDY с наложен платеж във всички краища на България.

За нас ще е голяма чест, ако посетите нашия магазин, а ние ще Ви обслужим по най-добрия възможен за нас начин.